Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MUFLON

 

Muflon
(Ovis gmelini musimon)
 Kép
A hímjét kosnak, a nőstényét második éves korától az első
bárányozásig jerkének, ezután anyajuhnak hívjuk. A szaporulat kosbárány, vagy jerkebárány. Testszíne jellemzően barna, a has,a lábak belső oldala térdtől lefelé. A láb külső oldala, a hullató körüli tükör, az arc egyes részei, a fül belső része fehér. A kosok sötétebb tónusú szőrzetén, a hát fekete csík vonalán húzódik,ugyanez található a nyak elülső oldalán megnyúlt szőr, szakáll formájában. A hát oldalán fehér folt ún. nyereg figyelhető meg.
A jerkéknél és az anyajuhoknál sötét és szürke fejő típust lehet megkülönböztetni. Legjellemzőbb küllemi bélyeg a szarv, mely egyben a trófea is. A kosok szarva az első évben kétélű, majd három élű, a nőivarú egyedek 5-10 %-a visel szarvat, ez azonban mindig kétélű. A szarvon a szakaszos növekedés miatt az évek elkülöníthetőek, az évgyűrűk között barázdák találhatóak, melyek a korral finomodnak.
 
A muflon természetes módon a Földközi-tengeri szigetek közül Korzikán, Szardínián, Szicílián és Cipruson kívül Anatóliában,Örményországban, Irakban, Iránban, Grúziában és Azerbajdzsánban fordul elő. Közép- és Dél- Európában a
korzikai és szardíniai törzsanyag betelepítése eredményeként van jelen. Magyarországra 1868-1869 között a Nyitra megyei Ghymesre került Korzikáról és Szardíniáról. Az ország mai területén az első telepítések 1901-ben történtek Füzérradványban, ennek származási helye Nagyappony és Ghymes voltak. A további telepítések szinte kizárólag a ghymesi felszaporodott állomány volt az alapja. Ma az ország középhegységi területein gyakorlatilag mindenütt előfordul,általában szigetszerű elhelyezkedésben.
Élőhelye: A muflont Európába és azon kívül is sokféle élőhelytípusba telepítették be. Hazánkban a homoki területektől a sziklás, 800 m körüli tengerszint feletti magasságig sok helyen megtalálható.
Előfordulását az éghajlat, a tengerszint feletti magasság, a
domborzat, a talaj és a vegetáció határozza meg. Meghatározó tényező a csapadék (kedvező a 800 mm-nél kevesebb évi csapadékösszeg), a hóviszonyok (50 napnál kevesebb olyan havas nap, mikor a hóborítás nem nagyobb 30 cm-nél). A kötött köves váztalajokat kedveli. Az idősebb erdőállományokhoz kötődik, ahol a legelési viszonyok jók, cserjeszintje szegényesebb.
 Kép
A muflon táplálékának zömét rendszerint a fűfélék teszik ki.
Másra csak akkor fanyalodnak, ha ez nem áll rendelkezésre
elegendő mennyiségben.
A telepítések után mintegy 50 évvel állományát 2000 példányra becsülték. A második világháború pusztításának következtében 80-100 példányra esett vissza. Az állomány csak lassan tért magához. Maximumát 1990-ben érte el 10.700 becsült példány.
Az állománybecslés alapján 2007-ben 10.090 példányt
becsültek, mely közelít a valaha becsült legnagyobb
állományhoz. Csökkentése a faj kritikus természetvédelmi
megítélése miatt természetvédelmi területeken indokolt.
A muflonok nagyobb területet is elfoglalnak, amelyen belül a
beállóhelyeket jól kivehető váltók kötik össze. Hegyvidéki
területen megfigyelhető a hóviszonyok függvényében hegyvölgy
irányú és a hideg időjárás beálltával déli, valamint keleti
kitettséget kereső elmozdulása, vándorlása. Mozgását
ugyanakkor befolyásolja a rendelkezésre álló táplálék
mindenkori elérhetősége. Adott időszakban a mozgáskörzet 1-2 km-től maximum 5 km-ig terjed. A kosok üzekedés idején egy meghatározott területet időszakosan elfoglalhatnak, melyet más kosokkal szemben védenek.Kép

Általában mindenütt színező, kiegészítő vadfajként tartják. Piaci értéke nem közelíti meg az egyéb nagyvadfajokét. Télen nagy nyájakban jár, mozgáskörzete kicsi. A vadászterületeken olyan szinten kell tartani az állománysűrűséget, hogy a legintenzívebben használt területek növénytársulásai azt tolerálni tudják.

 
Muflon klasszikusan
 
 
A muflon Európa egyetlen vadjuha, házi juhaink őse. Húsát a gasztronómiában a többi nagyvadéhoz hasonlóan lehet elkészíteni.
 
A muflon súlyát tekintve az őzhöz hasonló, de a teste alacsonyabb, zömökebb. Hímjét kosnak, nőstényét az ellésig jerkének, azután anyajuhnak, a fiatal állatokat pedig báránynak hívjuk. A kos csiga formájú tülkös szarvat visel, ami az évek során fokozatosan nő ? ezt soha nem veti el. A muflon csapatokban él: estefelé mennek a legelőre, és hajnalban térnek vissza a sűrűbe. Rejtőzködő életmódja miatt lombhullás után lehet vadászni, különben alacsonyabb termete elrejti az aljnövényzetben.
 
Vadjuh lévén húsa kicsit faggyúsabb, mint az őzé vagy a szarvasé, de az esetleges faggyút eltávolítva ugyanúgy lehet elkészíteni, mint azokat. A Pilisi Parkerdőgazdaság fenntartásában működő Budakeszi Vadászházban csak egy-két-három éves állatok húsából dolgoznak. Nagy előny, hogy mivel itt vágóhíd és hűtőház is működik, első kézből jutnak ezekhez a fiatal példányokhoz. (Érzékeltetésül: a vadhúsok forgalmazásával foglakozó cégek akár 12-13 éves állatok húsát is kínálhatják. A különbséget el lehet képzelni.)
 
Az elejtett vadat néhány napig a bőrében pihentetik, ez idő alatt a húsban tejsavas érlelődés megy végbe. Ezután megnyúzzák, feldarabolják, majd a húst pácban tovább érlelik. A combjából például szelet húsokat készítenek, a csülköt és a gerincet egyben sütik, az apróhúsból levest, pástétomot csinálnak. Az oldalast kicsontozzák, az apróhúsokkal együtt megtöltik, és muflontekercset készítenek belőle. Ezek mind többadagos ételek, egy-egy asztaltársaságot érdemes megvendégelni belőlük.
 
Muflonpástétom Cumberland-mártással, friss kevert salátával
 
Hozzávalók: 800 g muflon színhús, 200 g sertéslapocka, 200 g pulykamell filé, 200 g zsírszalonna, 300 g szeletelt bacon, 20 g só, 100 g vegyes erdei gomba, 10 g szarvasgomba, zöld pisztácia, vörös áfonya, aszalt sárgabarack, aszalt szilva, libamáj, karotta, 1 muflon szűzérme, 2 dl tejszín, 4 tojás fehérje, frissen őrölt feketebors, pástétomfűszerek, kakukkfű, boróka, 5 cl konyak, 5 cl vörösbor, zselatin
 
A Cumberland-mártáshoz: 700 g ribiszkedzsem, 1 dl vörösbor, 5 cl konyak, 2 narancs, 1 citrom, 1 g frissen őrölt fehérbors, 5 cl angolmustár
 
A muflon színhúst, a sertéslapockát, kevés zsírszalonnát finom tárcsán kétszer átdaráljuk. Keverőedényben ízesítjük sóval és a fűszerekkel, majd hozzáadjuk a tojások fehérjét, a tejszínt, a konyakot, a vörösbort, és jól elkeverjük. Hozzáadunk forrázott, kis kockákra vágott zsírszalonnát, zöldpisztáciát, vörösáfonyát, kockára vágott aszalt sárgabarackot, erdei gombát. A formát baconszeletekkel kirakjuk. Az aszalt szilvát megtöltjük libamájjal, karottával. A pulykamellfilét kinyitjuk, kiverjük, majd a muflon szűzérmékkel, amit előzőleg elősütöttünk, feltekerjük. A pástétommasszát rétegesen betöltjük a szalonnával kirakott formába, óvatosan végigrakjuk a töltött aszalt szilvákat, a húspürét, majd a pulykával feltekert és zselatinnal kötött tekercset, végül a massza többi részével betakarjuk, ráhajtjuk a szalonnaszeleteket, befedjük a formát, és 170-180°C-on készre sütjük, pároljuk. Kihűlés után hűtőben dermesztjük.
 
A mártáshoz a narancs- és citromhéjat vékony metéltre vágjuk, vörösborban kifőzzük, majd a ribiszkezselével, a narancs- és citromlével, konyakkal összefőzzük.
 
A salátához királysalátát, lolo rossót, jégsalátát, madársalátát, cikóriát és csírákat tálba teszünk, hagymás-ecetes dresszinggel, málnaecettel, olívaolajjal keverjük.
 
A formából kivett pástétomot szeleteljük (aszpikkal fényezzük), salátaágyon tálaljuk, kihűlt Cumberland-mártás adunk mellé.
 
Zöldségágyon párolt-sült mufloncsülök
 
Hozzávalók: 1800 g csontos mufloncsülök, 50 g só, 300 g füstölt szalonna, 100 g zsír, 300 g vegyes zöldség, 100 g vöröshagyma, 5 g fokhagyma, egész bors, kakukkfű, boróka, babérlevél, vadfűszerekKép
 
A körethez: gomba alakúra formált sült burgonya, erdei gomba, lilahagyma-karikák, sárgarépagolyók, cukkínigolyók
 
A mufloncsülköket vadfűszerekkel, kakukkfűvel, borókával, babérlevéllel fűszerezzük, majd olajban, fehérborban bepácoljuk. A húst zöldségágyon, fűszerezve pároljuk, majd készre sütjük. A körethez valókat, ízesítjük, összepároljuk.
 
Muflongerinc Wellington-módra
 
A muflongerincet vadfűszerekkel olajban bepácoljuk. Sózzuk, elősütjük, kihűtjük, majd gombapéppel bekenjük, és vajas tésztába burkoljuk. A tálaláshoz időzítve sütőben megsütjük, a kész hús lehetőleg félangolos, rózsaszínű legyen.
 
A gombapéphez finomra vágott vöröshagymát, reszelt gombát, sót, borsot, zöldpetrezselymet vajon megpárolunk, majd tojással és kevés zsemlemorzsával megkötjük.
 
Köretnek sütőtökpürét és zöldségfelfújtat készítünk. A sütőtökpüréhez a meghámozott tököt vajon lepároljuk, átpasszírozzuk, sóval, szerecsendióval ízesítjük.
 
A zöldségfelfújthoz a vegyes zöldségeket a karfiolt, brokkolit, gombát, kukoricát a tojássárgájával, liszttel, vajjal, sóval, őrölt fehérborssal, petrezselyemzölddel és tojásfehérje habbal összeállítjuk. Folpackkal bélelt formában megpároljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

новости новороссии

(Michaelheelp, 2020.08.04 18:15)

Привет всем участникам форума! Класный у вас сайт!
Что думаете по этим новостям?:
http://energynews.su/print:page,1,21256-uchenye-ustanovili-pochemu-beg-uluchshaet-rabotu-golovnogo-mozga.html <b> Ученые установили, почему бег улучшает работу головного мозга </b>
<a href=http://energynews.su/print:page,1,35434-yapoydunavybory-zapuschennuyu-v-chechne-akciyu-podderzhali-desyatki-tysyach-chelovek.html> #Япойдунавыборы - Запущенную в Чечне акцию поддержали десятки тысяч человек </a>
украина новороссия http://energynews.su/novorossiya-novosti-svodki/
Ещё много всего нашел тут: <b> событие реального мира </b> <a href=http://energynews.su/>http://energynews.su/</a>

Deep cleaning services Your work is great.

(Zedsinia, 2020.08.02 02:05)

The cleansing business executes cleaning of spaces of numerous dimensions and arrangements.

We supply specialist <a href=https://maidservicenyc.pro/>maid vacuuming</a> for exclusive clients. Using European equipment and also licensed tools, we accomplish maximum outcomes as well as give cleansing in a short time.

The firm's professionals give cleaning with the assistance of modern innovations, have unique tools, and also have accredited cleaning agents in their toolbox. In addition to the above advantages, red wines provide: beneficial prices; cleansing in a short time; excellent quality outcomes; more than 100 positive testimonials. Cleaning up offices will help maintain your work environment in order for the most productive job. Any kind of firm is extremely crucial ambience in the team. Cleansing solutions that can be ordered inexpensively now can aid to arrange it as well as offer a comfy room for labor.

If needed, we leave cleaning the kitchen area 2-3 hrs after placing the order. You obtain cleaning up immediately.

We provide discount rates for those that use the service for the very first time, as well as beneficial terms of collaboration for regular consumers.

We provide high-grade cleansing for huge ventures and small companies of different directions, with a price cut of up to 25%.

Our pleasant team provides you to get familiarized with beneficial regards to cooperation for corporate clients. We properly approach our tasks, tidy using specialist cleaning items and also specific devices. Our employees are educated, have clinical books and are familiar with the nuances of removing complex and hard-to-remove dirt from surface areas.

reddit orgasm video amateur

(sidlillVatt, 2020.08.02 00:59)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+blowjob>hard orgasm dp amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+blowjob+swallow>homemade amateur blonde orgasm on huge bbc
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+cum+in+mouth>homemade amateur matu extreme orgasm
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+deepthroat>hot amateur cd anal orgasm handsfree
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+fantasies+threesomes>brunette lingerie green eyes passionate orgasm amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+first+anal>chubby amateur multiple orgasm
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+first+time+anal>curvy amateur massage orgasm
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+fucked+another+man>creamy orgasm amateur compilation
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+fucks+stranger>chubby amateur teen intense orgasm
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+wife+handjob>granny orgasm amateur fuck
</a>
.
.
.

Tags: couple big tits cowgirl bbw rough hd amateur money desperate big cock big ass compilation casting deep throat blowjob bobcat babe brunette caucasian 13:56 1 year ago
Big tits latina chick banged in the park for some money. 06:12. LOAN4K. Teen coquette Nathaly Teges wants to drive car but needs cash ... Big tits amateur girl takes all his money in exchange for sex. 05:09. Hardcore outdoor sex after shopping. 01:31. ... Asian (1,075,519) Ass (2,303,403) Ass Fingering (89,651) Ass Licking (198,991) Ass Shake ...
4 years ago 06:46 GotPorn emo; Big tit emo blowjob The primary suspect was undress searched and found to have store 1 year ago 08:00 GotPorn emo police; Amateur Chubby with Massive Tits Fucks BF. 4 years ago 15:05 xHamster emo amateur; Fat emo teen with huge tits hardcore booty s 4 years ago 06:29 RedTube emo

2019 в хорошем качестве лучшие новинки фильмов

(JosephThexY, 2020.08.02 00:37)

Привет всем участникам форума! прикольный у вас сайт!
Нашел сериальную базу кино: <b> новые фильмы 2019 смотреть хорошем качестве ужасы </b> <a href=http://kinoserialtv.net/>http://kinoserialtv.net/</a>
Здесь: детективы слушать онлайн бесплатно в хорошем http://kinoserialtv.net/detektiv/ список 2020
Здесь: фильмы 2020 семейные http://kinoserialtv.net/semeynyy/ список 2019
Тут: лучшие полнометражные аниме смотреть http://kinoserialtv.net/anime/ рейтинг 2019
Здесь: http://kinoserialtv.net/9338-premera-treylera-fentezi-on-drakon.html Премьера трейлера фэнтези «Он — дракон»
Тут: 13 (Тринадцать) (Сезон 1) (2014) смотреть онлайн бесплатно <a href=http://kinoserialtv.net/8467-13-trinadcat-sezon-1-2014.html> 13 (Тринадцать) (Сезон 1) (2014) смотреть онлайн бесплатно </a>

real homemade hidden cam amateur

(sidlillVatt, 2020.08.01 01:35)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+teen+swallow+cum>real amateur homemade wife xnxx
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+teen+webcam>sexy real amateur ass brunette
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+teen+webcam+blowjob>video real amateur couples sex
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+teen+webcam+fuck>amateur homemade real family sexstories
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+teen+webcam+masturbation>homemade gay real amateur threesone
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+teens+virgin+first+time+sex>real amateur wife webslut tumblr
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+very+hard+fuck>real amateur cellphone wife bj
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+very+hot+fuck>real amateur fat mom abused
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+very+very+hard+fuck>real amateur girlfriend home made
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+violent+fuck>real amateur girl downblouse pics
</a>
.
.
.

Watch Ass to Mouth to Ass to Mouth to Anal Creampie video on xHamster - the ultimate selection of free Home Made & Xxx Free hardcore porn tube movies! ... Amateur Blonde Anal and Ass to Mouth. 149,070. 99%. 08:19. Incredible amateur ass to mouth. 164,778. 98%. 01:19. doggystyle ass to mouth. 150,786. 99%.
Similar searches ass to mouth piss ass to mouth gangbang bbc ass to mouth ass to mouth creampie compilation cum on face while fucking bbc anal with cum in mouth anal threesome creampie ass to mouth creampie gangbang anal cum slut ass to mouth compilation schoolgirl anal gangbang anal threesome teen takes her second dick in her pussy braces ...
Watch German Amateur Blonde Teen Ass to Mouth Anal Creampie POV video on xHamster - the ultimate archive of free To Online & Homemade Anal HD porn tube movies! ... German amateur blonde teen ass to mouth anal creampie POV. 31,235 96 %. Erotik Von Nebenan Subscribe 24.6K German ...

New Eva Notty blog

(unimp_olive, 2020.07.30 15:42)

Read Gianna Michaels new post http://www.google.com.ly/url?cd=8&ei=Gz&esrc=s&frm=1&q=&rct=j&sa=t&source=web&url=https://giannamichaels.fun/gianna-michaels-adult-video-pornstar-gianna-michaels-riding-cock/&ved=0CE8QFjAH - Here
Read Mia Khalifa new post https://images.google.hr/url?q=https://miakhalifa.fun/mia-khalifa-official-tumblr-channel-naughty-mia-khalifa-photo-gallery-http-www-miakhalifazone-com/ - Here
Read Nicole Aniston new post http://pin.anime.com/source/https://nicoleaniston.fun/nicole-aniston-official-twitter-channel-the-first-photo-of-an-amazing-project-i-was-lucky-enough-to-be-a-part-of-i-ca// - Here
Read Susy Gala new post http://lib.icimod.org/record/155/reviews/vote?com_value=1&comid=1&do=od&ds=all&ln=en&nb=100&p=1&referer=https://susygala.fun/susy-gala-facebook-channel-siempre-sonriendo-a-la-vida-%f0%9f%99%88%e2%9d%a4%ef%b8%8f/ - Here
Read Kimmy Granger new post http://easyfeed.info/easyfeed/feed2js.php?amp=&src=https://kimmygranger.fun/kimmy-granger-official-twitter-channel-re-theabbytatum-i-love-you/ - Here
Read Kimmy Granger new post http://www.google.ht/url?q=https://kimmygranger.fun/kimmy-granger-facebook-channel-celebrate-my-birthday-month-with-10-off-on-my-fleshlight-dm-kimmy-granger-fleshlight-%f0%9f%92%9d/ - Here
Read Little Caprice new post https://www.google.mw/url?q=https://littlecaprice.fun/little-caprice-adult-video-little-caprice-masturbation/ - Here
Read Tori Black new post http://www.google.co.il/url?q=https://toriblack.fun/tori-black-official-twitter-channel-re-foxx_christy-or-be-lodged-into-your-uterine-wall-or-cervix-because-you-like-rough-dick-%f0%9f%98%9f-%f0%9f%98%ad/ - Here

New Nikita Bellucci blog

(gorge_marvin, 2020.07.30 07:29)

Read Dani Daniels new post http://www.derf.net/redirect/www.https://danidaniels.fun/dani-daniels-official-youtube-channel-flaviar-alexander-murray-tasting//to/764077-my-friend%E2%80%99s-hot-girl-%E2%80%93-chloe-foster/ - Here
Read Valentina Nappi new post http://maps.google.mk/url?q=https://valentinanappi.fun/valentina-nappi-official-twitter-channel-all-my-videos-for-only-3/ - Here
Read Lana Rhoades new post http://ism3.infinityprosports.com/ismdata/2009100601/std-sitebuilder/sites/200901/www/en/tracker/index.html?ad_id=112&pool_id=1&t=ad&url=https://lanarhoades.space/lana-rhoades-official-youtube-channel-back-to-school-try-on-haul-school-girl-edition/ - Here
Read Claire Castel new post http://images.google.com.qa/url?q=https://clairecastel.fun/claire-castel-official-twitter-channel-jadoreeeeee-%f0%9f%98%8a/ - Here
Read Xev Bellringer new post http://www.netfaqs.com/linux/Mail/Net4/New/index.asp?bisp=https://xevbellringer.fun/xev-bellringer-reddit-channel-comfort-food/ - Here
Read Nikki Benz new post http://www.google.bj/url?q=https://nikkibenz.fun/nikki-benz-reddit-channel-taking-dick-in-her-ass/ - Here
Read Alexis Texas new post http://drakonas.wip.lt/redirect.php?url=https://alexistexas.fun/alexis-texas-official-twitter-channel-%f0%9f%8d%91%f0%9f%92%a6%f0%9f%8c%9e%f0%9f%8c%9e/ - Here
Read Eva Notty new post http://link.harikonotora.net/?url=https://evanotty.fun/eva-notty-official-twitter-channel-%f0%9f%94%a5-do-you-like-your-women-bendy-%f0%9f%92%8b-fuck-me-twitter-%f0%9f%8d%86%f0%9f%92%a6-cum-again-and-again-on-my-loyalfans-%f0%9f%92%a6%f0%9f%92%a6/ - Here

New Nicolette Shea blog

(fluff_aleena, 2020.07.29 02:53)

Read Lana Rhoades new post http://sc.hkex.com.hk/gb/https://lanarhoades.space/lana-rhoades-official-instagram-channel-%f0%9f%a6%8b-fashionnova-fashionnovapartner//porn/xvidio-downlod/ - Here
Read Mia Khalifa new post https://www.google.com.gt/url?cd=7&ei=YZdbUeapBpKXqwGZroDwAg&q=como+limpiar+una+bocina+de+celular&rct=j&sa=t&source=web&url=https://miakhalifa.fun/mia-khalifas-reddit-amazing-pose/&usg=AFQjCNHkf3FkMJNX1zScehrxihtpxe7Isw&ved=0CGwQFjAG - Here
Read Kimmy Granger new post http://www.germanytime.com/dap/a/?a=112&p=https://kimmygranger.fun/kimmy-granger-official-twitter-channel-re-jiaxchat-whatever-his-words-not-mine-lol/ - Here
Read Eva Notty new post http://www.lawdailyrecord.com/Redirect.asp?LinkID=4&LinkURL=https://evanotty.fun/eva-notty-official-reddit-channel-holding-her-heavy-tits/&SubSectionID=4&UID=20815497 - Here
Read Susy Gala new post http://www.whoisss.com/ip-neighbours/www.https://susygala.fun/susy-gala-official-instagram-channel-happy-day-%f0%9f%a6%8b%f0%9f%a6%8b%f0%9f%94%a5// - Here
Read Kendra Lust new post http://www.toysdaily.com/discuz/uchome/link.php?url=https://kendralust.fun/kendra-lust-adult-video-hardcore-milf-kendra-lust-gets-a-sweet-cunnilingus/ - Here
Read Angela White new post http://vm-01.magneticgrid.com/info.php?a%5B%5D=https://angelawhite.fun/angela-white-official-instagram-channel-new-from-julesjordanx-%f0%9f%92%95/ - Here
Read Sara Jay new post http://images.google.com.ua/url?q=https://sarajay.fun/sara-jay-official-instagram-channel-wish-we-were-curled-up-on-the-couch-together-but-we-should-be-responsible-and-social-distance-we-can-get-closer-on-sex/ - Here

New Kimmy Granger blog

(shall_evelyn, 2020.07.28 18:26)

Read Xev Bellringer new post http://opac.bas-net.by/opacpage/phpinfo.php?a%5B%5D=https://xevbellringer.fun/xev-bellringer-reddit-channel-good-for-you/ - Here
Read Madison Ivy new post http://www.google.ch/url?q=https://madisonivy.fun/madison-ivy-official-instagram-channel-late-night-waiting-for-postmates-to-bring-me-tacos-like/ - Here
Read Sasha Grey new post http://callteryl.com/searchpoint/redir.asp?lid=1&reg_id=ptypes&sname=%2Fsearchpoint%2Fsearch.asp&sponsor=res&url=https://sashagrey.fun/sasha-grey-adult-video-busty-sasha-grey-fighting-against-mature-and-hard-cocks/ - Here
Read Sara Jay new post http://buffalorugby.org/site/redirect.php?id=43&url=https://sarajay.fun/sara-jay-official-twitter-channel-feeling-slick-%f0%9f%8d%92/ - Here
Read Abella Danger new post https://www.nunet.ca/link_r.php?fn=https://abelladanger.fun/abella-danger-facebook-channel-official-page-abella-danger/ - Here
Read Alexis Texas new post https://images.google.com.kh/url?q=https://alexistexas.fun/alexis-texas-facebook-channel-tb-2013-teamtexass/ - Here
Read Nikita Bellucci new post http://images.google.si/url?q=https://nikitabellucci.fun/nikita-bellucci-official-instagram-channel-%f0%9f%9a%a8%f0%9f%9a%a8-putes-ou-actrices-porno-nous-ne-devons-rien-a-personne-nous-faisons-ce-que-nous-voulons-de-notre-corps-cest-no/ - Here
Read Elsa Jean new post http://www.today.od.ua/redirect.php?url=https://elsajean.fun/elsa-jean-adult-video-hot-elsa-jean-licked-and-fingered-by-milf-jelena-jensen/ - Here

New Sara Jay blog

(zealo_daphne, 2020.07.28 00:01)

Read Julia Ann new post [url=http://www.startgames.ws/friend.php?title=Xo&url=https://juliaann.fun/julia-ann-official-instagram-channel-yes-i-have-onlyfans-therealjuliaann-and-its-on-sale-tonight-3-to-the-first-50-people-so-if-youre-bored-and-lonely/]Here[/url]
Read Nicole Aniston new post [url=http://www.google.tg/url?cd=1&esrc=s&q=&rct=j&sa=t&source=web&url=https://nicoleaniston.fun/nicole-aniston-official-instagram-channel-thank-you-to-the-incredible-crew-at-remedyroom420-jurupa-we-felt-so-welcome-in-their-new-gorgeous-dispensary-and-we/&ved=0ccgqfjaa]Here[/url]
Read Lana Rhoades new post [url=http://www.sps-i.com/Redirect.aspx?destination=https://lanarhoades.space/lana-rhoades-tumblr-channel-hope-you-like-the-view-%f0%9f%98%89%f0%9f%98%98%f0%9f%98%88%f0%9f%92%a6/]Here[/url]
Read Tori Black new post [url=http://www.bestfd.com/home/link.php?url=https://toriblack.fun/tori-black-official-instagram-channel-drunk-late-night-in-the-kitchen-join-me-only-fans-has-the-full-video-officialtoriblack/]Here[/url]
Read Alexis Texas new post [url=http://www.naft.info/redirect?url=https://alexistexas.fun/alexis-texas-official-instagram-channel-happy-birthday-breonna-taylor-%e2%9d%a4%ef%b8%8fsayhername-breonnataylor-blacklivesmatter/]Here[/url]
Read Nicolette Shea new post [url=http://www.google.gm/url?cd=3&ei=ya-6t626oak&esrc=s&q=&rct=j&sa=t&source=web&url=https://nicoletteshea.fun/nicolette-shea-facebook-channel-i-was-born-without-nipples-%f0%9f%93%b8-gstate_warrior/&ved=0ckybebywag]Here[/url]
Read Dani Daniels new post [url=http://www.drugoffice.gov.hk/gb/unigb/https://danidaniels.fun/dani-daniels-reddit-channel-cleaning-the-pool//to/37748/nude-sex-dolls-amateur-sex-tape-scene-2.html]Here[/url]
Read Madison Ivy new post [url=http://s414307950.online.de/cookieC.php?url=https://madisonivy.fun/madison-ivy-official-instagram-channel-the-two-faces-of-anal-before-and-after/]Here[/url]

New Brandi Love blog

(nervo_macy, 2020.07.24 16:57)

Read Ava Addams new post http://www.google.com.ng/url?q=https://avaaddams.fun/ava-addams-reddit-channel-queen-%f0%9f%91%91/ - Here
Read Elsa Jean new post http://hrbeu.heubbs.com/link.php?url=https://elsajean.fun/elsa-jean-official-instagram-channel-missing-the-island-days-%f0%9f%8f%9d/ - Here
Read Ava Addams new post http://www.investwithannamaria.com/searchpoint/redir.asp?lid=1&reg_id=ptypes&sname=%2Fsearchpoint%2Fsearch.asp&sponsor=bus&url=https://avaaddams.fun/ava-addams-official-youtube-channel-unboxing-112/ - Here
Read Hitomi Tanaka new post http://www.hk-pub.com/forum/dedo_siteindex.php?amp=&q=https://hitomitanaka.fun/hitomi-tanaka-official-instagram-channel-i-like-you-touching-me-with-clean-hands-by-using-this-pornhub-started-to-sell-this-hand-sanitizer-recentlyfind-it/ - Here
Read Angela White new post http://pornminded.com/refout.php?d=https://angelawhite.fun/angela-white-adult-video-nadine-jansen-angela-white-bbw-lesbian-porn-hd/ - Here
Read Apolonia Lapiedra new post http://7feeds.com/listfeed/https://apolonialapiedra.fun/apolonia-lapiedra-reddit-channel-with-caprice//vid/92077/making-a-video-of-her-big-boobs.html - Here
Read Romi Rain new post http://images.google.tg/url?q=https://romirain.fun/romi-rain-official-channel-romi-rain-fucked-her-wild-stallion-of-a-trainer-to-her-hearts-content-romi-rain/ - Here
Read Nicolette Shea new post https://vorhilfe.de/redirect/https://nicoletteshea.fun/nicolette-shea-reddit-channel-nicolette-shea-neon-poolside-persuasion//search/wwwx-sax.html - Here

Согласно мифу, Марута Сар пыталась примирить Арарат и Арагац, но не смогла.

(JerryHoany, 2020.07.22 21:00)

Знаете ли вы?
«Бикини» для лица помогает китаянкам уберечь кожу от медуз и загара.
Хотя ареал белизского геккона состоит из нескольких крохотных островов, IUCN не считает его раздробленным.
Плата за проезд в последний путь у древних была скорее символической.
Не удержавшись от писательства, Амалия Кахана-Кармон создала одну из важнейших книг в истории Израиля.
Старейшую в России организацию реставраторов велено было выселить и уплотнить.


<a href=http://arbeca.net/>arbeca</a>

чат где девушки

(runetkionline, 2020.07.22 00:34)

<img src="https://i.ibb.co/r5Lvtt6/4.jpg">

Рунетки Онлайн— сайт для общения по вебкамере с красивыми девушками, готовыми к разврату и общению в прямом эфире взрослого сайта Рунетки!

Сегодня эротический видеочат рунетки - лидирующий сайт в сфере секс общения с помощью вебкамеры. Уже с той самой минуты, как появился Интернет, стал очень ускоренно развиваться процесс по созданию общедоступности подобного ресурса для эротического общения по вебкамере в режиме онлайн. Многие пользователи сети Интернет часто пытались найти любое средство, которое смогло бы исполнить главное желание всех клиентов – сек-развлечение и общение в режиме онлайн с девушками России.

Напомним, что начало всех разработок, касательно онлайн видеочатов было замечено, когда ещё ПО разрабатывалось только для целей правительственных мероприятий, включая военные испытания, а также операции. Более реальный и понятный нам видеочат появился ещё в 1988 году, и тогда он назывался как «Internet Relay Chat». Подобная программа, которая была долгое время неизвестна общественности, быстро разлетелась по миру, а число пользователей, которые пользовались этим онлан видеочатом – стремительно росло.

<a href=https://runetki-online.net/privati-runetok/runetki-smotret-privat-besplatno.html>смотреть порно чат для взрослых</a>

секс видео чат

(erovideochat, 2020.07.21 22:21)

<img src="https://i.ibb.co/PFytLJQ/3.jpg">

Наш универсальный проект собирает все самые лучшие материалы клубнички, предлагает посетить только популярные эротические видеочаты российского происхождения, ознакомиться с интересными новинками с области секса и порно-индустрии в разделе "Секс-новости", следит и предупреждает поклонников чатов по вебкамере для взрослых о действующих акциях в разделе "Акции видеочатов", проводит различные конкурсы, розыгрыши и знакомства для взрослых т.д., рекомендует посетителям лучшие "товары с секс-шопа", а также поощряет фантазию гурманов с помощью раздела эротические истории"Эротические истории" забавными историями про секс.

Что это означает? Это значит, что сейчас найдена уникальная альтернатива всем банальным сайтам, которые предлагают порно, стриптиз и сексу по телефону, которые заспамлены adult-рекламой. У нас на портале только свежая, интересная и приличная эротика, которая не нарушает действующее законодательство, а также моральные нормы.

эротические фотографииCледует сказать, что сайт обновляется ежедневно! Поэтому, если вы сегодня зашли на сайт в поисках какой-либо информации и не смогли её найти - зайдите завтра! Например, вчера нас посетили две новенькие модели, которые опубликовали свои эротические фотографии в соответствующем разделе и поэтому мы просим вас обязательно оценить их с помощью кнопок социальных сетей.

Тебе понравилось, что они вытворяют на фотоснимках? Можешь подписаться и получать на свою почту ссылки на новые фотографии с этого раздела сайта. Не стоит забывать про раздел с фотографиями девушек, в другое время обязательно стоит пересмотреть исключительные частные коллекции фотографий девушек, так как ежедневно добавляеться несколько уникальных и новых частных фото девушек и женщин. И, да, обязательно не забудь про то, чтобы оставить хорошие чаевые девушкам-моделям в эротических видеочатах, речь о которых пойдет чуть позже. Ведь русские девчёнки заслуживают твоего внимания.

<a href=https://ero-video-chat.org/seks-video-chat-v-runete.html>живое порно</a>

порно по вебкамере

(runetkionline, 2020.07.21 12:46)

[img]https://i.ibb.co/PM8sNJT/7.jpg[/img]

Рунетки Онлайн— сайт для общения по вебкамере с красивыми девушками, готовыми к разврату и общению в прямом эфире взрослого сайта Рунетки!

Сегодня эротический видеочат рунетки - лидирующий сайт в сфере секс общения с помощью вебкамеры. Уже с той самой минуты, как появился Интернет, стал очень ускоренно развиваться процесс по созданию общедоступности подобного ресурса для эротического общения по вебкамере в режиме онлайн. Многие пользователи сети Интернет часто пытались найти любое средство, которое смогло бы исполнить главное желание всех клиентов – сек-развлечение и общение в режиме онлайн с девушками России.

Напомним, что начало всех разработок, касательно онлайн видеочатов было замечено, когда ещё ПО разрабатывалось только для целей правительственных мероприятий, включая военные испытания, а также операции. Более реальный и понятный нам видеочат появился ещё в 1988 году, и тогда он назывался как «Internet Relay Chat». Подобная программа, которая была долгое время неизвестна общественности, быстро разлетелась по миру, а число пользователей, которые пользовались этим онлан видеочатом – стремительно росло.

[url=https://runetki-online.net/runetki/karisha-runetki.html]чат с парнями[/url]

смотреть порно чат для взрослых бесплатно

(runetkionline, 2020.07.20 05:13)

<img src="https://i.ibb.co/GPBkGKx/5.jpg">

Рунетки Онлайн— сайт для общения по вебкамере с красивыми девушками, готовыми к разврату и общению в прямом эфире взрослого сайта Рунетки!

Сегодня эротический видеочат рунетки - лидирующий сайт в сфере секс общения с помощью вебкамеры. Уже с той самой минуты, как появился Интернет, стал очень ускоренно развиваться процесс по созданию общедоступности подобного ресурса для эротического общения по вебкамере в режиме онлайн. Многие пользователи сети Интернет часто пытались найти любое средство, которое смогло бы исполнить главное желание всех клиентов – сек-развлечение и общение в режиме онлайн с девушками России.

Напомним, что начало всех разработок, касательно онлайн видеочатов было замечено, когда ещё ПО разрабатывалось только для целей правительственных мероприятий, включая военные испытания, а также операции. Более реальный и понятный нам видеочат появился ещё в 1988 году, и тогда он назывался как «Internet Relay Chat». Подобная программа, которая была долгое время неизвестна общественности, быстро разлетелась по миру, а число пользователей, которые пользовались этим онлан видеочатом – стремительно росло.

<a href=https://runetki-online.net/privati-runetok/runetki-privat-zapisi-modelei.html>смотреть порно чат</a>

чат для взрослых

(erovideochat, 2020.07.20 05:12)

<img src="https://i.ibb.co/r5Lvtt6/4.jpg">

Наш универсальный проект собирает все самые лучшие материалы клубнички, предлагает посетить только популярные эротические видеочаты российского происхождения, ознакомиться с интересными новинками с области секса и порно-индустрии в разделе "Секс-новости", следит и предупреждает поклонников чатов по вебкамере для взрослых о действующих акциях в разделе "Акции видеочатов", проводит различные конкурсы, розыгрыши и знакомства для взрослых т.д., рекомендует посетителям лучшие "товары с секс-шопа", а также поощряет фантазию гурманов с помощью раздела эротические истории"Эротические истории" забавными историями про секс.

Что это означает? Это значит, что сейчас найдена уникальная альтернатива всем банальным сайтам, которые предлагают порно, стриптиз и сексу по телефону, которые заспамлены adult-рекламой. У нас на портале только свежая, интересная и приличная эротика, которая не нарушает действующее законодательство, а также моральные нормы.

эротические фотографииCледует сказать, что сайт обновляется ежедневно! Поэтому, если вы сегодня зашли на сайт в поисках какой-либо информации и не смогли её найти - зайдите завтра! Например, вчера нас посетили две новенькие модели, которые опубликовали свои эротические фотографии в соответствующем разделе и поэтому мы просим вас обязательно оценить их с помощью кнопок социальных сетей.

Тебе понравилось, что они вытворяют на фотоснимках? Можешь подписаться и получать на свою почту ссылки на новые фотографии с этого раздела сайта. Не стоит забывать про раздел с фотографиями девушек, в другое время обязательно стоит пересмотреть исключительные частные коллекции фотографий девушек, так как ежедневно добавляеться несколько уникальных и новых частных фото девушек и женщин. И, да, обязательно не забудь про то, чтобы оставить хорошие чаевые девушкам-моделям в эротических видеочатах, речь о которых пойдет чуть позже. Ведь русские девчёнки заслуживают твоего внимания.

<a href=https://ero-video-chat.org/ero-foto/fotoset-236.html>порно видео чат</a>

best deposit bonus online casinos

(MariaBob, 2020.07.20 03:08)

gambling sites paypal accepted
online casino games in nj <a href=https://playindiacasinoonline.in/>बिंगो</a> download online casino game <a href="https://playindiacasinoonline.in/">कैसिनो</a> casino games on line
online slots money indiana

House cleaning services rates ny

(KennethSkari, 2020.07.19 10:49)

Cleaning up homes or homes is a preferred service among proprietors of country houses. Keeping their cleanliness is often fairly troublesome as well as difficult, since it is a large location of the properties as well as the surrounding location, there are lots of restrooms and also rooms for various functions. Self-care for a lodge can be fairly difficult, because the process needs the schedule of extremely different home chemicals, tools and takes a lot of time.

SWIFTLY AND EFFECTIVELY
We aim not to lose time, yet at the same time do not hurry to the detriment of the result. Our team consists of specialists of the highest degree in all areas.

SINCERE PRICES WITHOUT SURPRISE SUPPLEMENTS

Our costs are taken care of and depend just on the area. We assure the safety and security of the price as much as a penny.

TIME PLAYS ROLE

We appreciate the time as well as recognize a whole lot concerning the benefits. We agree on the phone and come instantly to tidy.

Companies already have all the essential cleaning tools, cleaning items of European high quality and experienced team who can easily manage also one of the most challenging discolorations. Prior to becoming part of a agreement, the supervisor as well as the client identify the whole plan of services, whether it is just general or detailed cleaning, whether additional home window cleansing or upholstered furnishings is required. Leave a request, and our supervisor will certainly address concerns, trigger you on a set of services and also calculate the price of cleaning completely free. We invite you to cooperate.

In property cleaning company - excellent
<a href=https://maidsmanhattan.club/house-maid/>House maid</a>
- it is actually easy, beneficial and also economical along with our firm.
Trust fund the tidiness leaders to home cleansing Brooklyn! Our company utilize professional cleaning agents and also specialized equipment of international manufacturers in our job as well as do an exceptional task along with cleansing of any sort of complication.

<a href=https://maidsmanhattan.club/><size>8]I need a cleaning service ny</size></a>

Collaboration along with the firm is the underwriter of an exquisite, lucrative and effective cleaning of specialist home cleansing as well as neighboring regions. Presently, house cleaning company from our company are actually utilized in New Jacket. Enjoy and you the true advantages and also useful perks of our organisation proposal.

Through signing a long-term solution deal along with our team, you will manage to desert the demand to maintain a huge team of technological staff, which, subsequently, will certainly enhance prices. The price of the complicated, daily, overall property cleansing of Staten Island, performed through our employees, are going to consistently be actually less than the cost of incomes for cleaning services, the investment of cleaning products and equipment.

<size>6]Steam cleaning services ny</size>

Leave a request on the website, specify your title or even firm name, connect with telephone number and also date of desired cleansing, leave your wishes and criteria in a notification to the supervisor if necessary, after that our expert is going to contact you in the shortest opportunity and also define the day, time and work place!

посетить чат 18+

(livevirtchats, 2020.07.18 04:26)

<img src="https://i.ibb.co/r5Lvtt6/4.jpg">

Секс онлайн вирт видео чат всегда на первом месте в рейтинге предоставления "эротических сериалов" по многим показателям. Одним из главных его достоинств — огромное количество моделей онлайн на любой, даже самый предвзятый вкус.

Вы можете зайти в любое время суток, в любой день недели к нам в гости, и всегда почувствуете, что вам рады девушки, женщины, парни и трансексуалы, которые с нетерпением ждут Вас перед своими горячими камерами.

Эротический секс онлайн вирт видеочат — это интимное онлайн общение с моделью, ожидающей своего партнера перед веб-камерой. Вы можете просто общаться с ней в бесплатном чате или попросить ее снять один из аксессуаров, исполнить стриптиз-танец или заняться сексом в платном чате.

<a href=http://www.virtchats.ru/ieroticheskii-video-chat-ai-ai.html>чат с девочками</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

Következő » 

 

ProfilképUtolsó kép


10 Forintért!!

https://www.10forintert.hu/start/479455528/index.html a linked tartalma

Facebook


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Június / 2021 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 180023
Hónap: 3639
Nap: 93